Зашто баш Тате и ћерке?

Ако отац поштује ћерку, она ће развити самопоштовање. Ако још и верује у њу, она ће кад одрасте веровати у себе. Отац је ту да обезбеди емотивну стабилност, а то може само ако је присутан.

Меша Селимовић је имао две ћерке у складном браку и једном приликом изјавио да је својим будућим зетовима, поштовањем према ћеркама, поставио врло тежак задатак.

Шта иначе радимо: Подизање шатора, шетња по планини, купање, тренинг, радионичарење, одмарање, паљење ватрице, гитаричарење уз ватрицу, неколико курсева за децу, опет купање, спремање клопе, шетња уз реку, купање, трибина, прављење моста, купање… о садржајима се детаљно договарамо са учесницима на две онлајн радионице пред камп. Радионице су обавезне јер се на њима упознајемо, делимо улоге и договарамо о садржајима, другим речима дизајнирамо камп, тако да је сваки камп уникат.

Ако се другачије не нагласи, сваки камп подразумева и једну психолошку радионицу, која ће бити организована или онлајн пред камп или на самом кампу ако услови то дозволе.

Учесници сами обезбеђују шаторе и осталу опрему за камповање. На камповање долазимо свако у свом аранжману. Храна је најчешће обезбеђена. Котизација покрива трошкове организације и извођења догађаја. Храна није хотелска, учесници је сами спремају (и одрасли и деца) и до сад се нико није бунио.

* Отказивање или промена термина је могућа услед више силе и у том случају се сав уплаћени износ рефундира.

Локација: село Подбукови. Били смо смештени на ливади са 5 милијарди звездица, где смо имали обезбеђену клопу. Прочитајте како је са татом на камповању.

Почетак:

24.9.2021. у 17:00.

Крај:

27.9.2021. поподне

Постани члан!

Човек је биће Заједнице и без ње тешко може да узраста. Уколико изабере да буде сам, човек не може да сагледа своје врлине, али ни своје мане. У Заједници ствари су видљивије и човек има прилике да унапређује себе, свој однос са својим члановима породице као и другим члановима који су део Заједнице.