Зашто баш камп Тате и синови?

Да би дечак могао да се у психолошком смислу развије у мушкарца, треба да проведе доста времена са оцем како би тај отац могао да буде узор – то јест како би видео свог оца како се у различитим ситуацијама и понаша и размишља и како се осећа.

Кад дечак има спознају очевог света, онда је то солидан капитал са којим он креће у живот и кога ће наравно касније мењати и надограђивати.

Шта иначе радимо: Подизање шатора, шетња по планини, купање, тренинг, радионичарење, одмарање, паљење ватрице, гитаричарење уз ватрицу, неколико курсева за децу, опет купање, спремање клопе, шетња уз реку, купање, трибина, прављење моста, купање… о садржајима и сатници се детаљно договарамо са учесницима на две онлајн радионице пред камп. Радионице су обавезне јер се на њима упознајемо, делимо улоге и договарамо о садржајима, другим речима дизајнирамо камп, тако да је сваки камп уникат.

Ако се другачије не нагласи, сваки камп подразумева и једну психолошку радионицу, која ће бити организована или онлајн пред камп или на самом кампу ако услови то дозволе.

Учесници сами обезбеђују шаторе и осталу опрему за камповање. На камповање долазимо свако у свом аранжману. Храна је најчешће обезбеђена. Котизација покрива трошкове организације и извођења догађаја. Храна није хотелска, учесници је сами спремају (и одрасли и деца) и до сад се нико није бунио.

* Отказивање или промена термина је могућа услед више силе и у том случају се сав уплаћени износ рефундира.

Локација: село Дојкинци. Бићемо смештени на ливади поред реке, где имамо обезбеђену клопу.

У припреми!