Зашто баш овакав камп?

На пример овако

Зато што хроничан недостатак очевог присуства не може да се лечи мобилним телефонима и друштвеним мрежама – ове ствари само продубљују проблем.

Недостатак оца се лечи само на један начин, пуним очевим присуством у свим аспектима живота породице!

Шта иначе радимо: Подизање шатора, шетња по планини, купање, тренинг, радионичарење, одмарање, паљење ватрице, гитаричарење уз ватрицу, неколико курсева за децу, опет купање, спремање клопе, шетња уз реку, купање, трибина, прављење моста, купање… о садржајима се детаљно договарамо са учесницима на две онлајн радионице пред камп. Припремне радионице су обавезне јер се на њима упознајемо, делимо улоге и договарамо о садржајима, другим речима дизајнирамо камп, тако да је сваки камп уникат.

Ако се другачије не нагласи, сваки камп подразумева и једну психолошку радионицу, која ће бити организована или онлајн пред камп или на самом кампу ако услови то дозволе.

Учесници сами обезбеђују шаторе и осталу опрему за камповање. На камповање долазимо свако у свом аранжману. Храна је најчешће обезбеђена. Котизација покрива трошкове организације и извођења догађаја. Храна није хотелска, учесници је сами спремају у склопу извођења програма (и одрасли и деца) и до сад се нико није бунио.

* Отказивање или промена термина је могућа услед више силе и у том случају се сав уплаћени износ рефундира.

Локација: Велико ратно острво. Били смо смештени поред реке, где  смо имали обезбеђену клопу.  Ево како нам је било Најбољи сарадник у родитељству

Почетак:

14.5.2021. у 17:00.

Крај:

16.5.2021. поподне

Локација: село Подбукови. Били смо смештени на ливади са 5 милијарди звездица, где смо имали обезбеђену клопу.  Прочитајте утисак екипе Пчелица: Родитељи, радите најважнији посао

Почетак:

28.5.2021. у 17:00.

Крај:

31.5.2021. поподне

Локација: планина Копаоник. Били смо смештени на ливади поред потока, где смо имали обезбеђену клопу. Екипа Чалабрчак написала нам је свој утисак: Јун на Копаонику

Почетак:

11.6.2021. у 18:00.

Крај:

14.6.2021. поподне

Локација: Сопотница / Камена гора. Били смо смештени на ливади поред водопада, где смо имали обезбеђену клопу.

Почетак:

6.8.2021. у 18:00.

Крај:

10.8.2021. поподне

Локација: планина Маљен. Били смо смештени на ливади поред потока, где смо имали обезбеђену клопу. Камп је био посвећен поласку/повратку у школу, па су активности и радионице на њему биле прилагођене томе.

Почетак:

26.8.2021. у 18:00.

Крај:

29.8.2021. поподне

Локација: Велико ратно острво. Били смо смештени поред реке, где смо имали обезбеђену клопу.

Почетак:

10.9.2021. у 17:00.

Крај:

12.9.2021. поподне

Постани члан!

Човек је биће Заједнице и без ње тешко може да узраста. Уколико изабере да буде сам, човек не може да сагледа своје врлине, али ни своје мане. У Заједници ствари су видљивије и човек има прилике да унапређује себе, свој однос са својим члановима породице као и другим члановима који су део Заједнице.